Sıfır Atık Projesi Uygulama Komisyonu Toplantısı
20 Mart 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kaynakların verimli kullanılması çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, çevreyle uyumlu yönetiminin sağlanması ve sürdürülebilir kalkınma amacı ile başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizden Sıfır Atık Projesi Uygulama Komisyonu oluşturularak ikinci toplantısı yapıldı.

Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus YİĞİT’ in başkanlık ettiği toplantı 1. Basamak Sağlık tesisleri Eğitim Birim sorumluları ve Entegre Hastanelerimizin İdari ve Mali Hizmetler Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantı Uzunköprü Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yrd. Furkan Güzey’in Sıfır Atık Proje Sunumu sonrası alınan kararların ardından sona ermiştir.

• _DSC0869.JPG
  • _DSC0868.JPG