Mesleğinde 30. Yılını Tamamlayan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Belgesi Verildi
20 Şubat 2019

Mesleğinde 30.yılını tamamlayan Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına, vermiş oldukları hizmetler için teşekkür belgesi verildi.

Uzunköprü Devlet Hastanesi Yönetimi ve Hastane personelinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, 30 yılı aşkın süredir sağlık camiasında görev yapan hekim, hemşire ve ebelere teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür belgesi takdim etkinliğinde konuşan Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.Özgür KAVAK “İnsanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, insanı hizmet merkezinde tutan hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza, çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

• 30 Yılını Dolduran Çalışanlar (3).jpeg
  • 30 Yılını Dolduran Çalışanlar (5).jpeg