Özel Klinik Diş Hekimlerine Eğitim Verildi
27 Mart 2019

Diş Hekimleri Odası Başkanlığına bağlı görev yapan, özel klinik diş hekimlerine yönelik eğitim düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Eğitim Merkezi’nde toplamda 14 diş hekimine eğitim verilmiştir.

Yapılan eğitimlerde Dt. Cansu YAŞAR tarafından ‘’ Akılcı İlaç Kullanımı’’ , Sağlık Memuru Erdem DEMİR tarafından ‘’Sterilizasyon Yöntemleri’’ ve Acil Tıp Teknisyeni Habibe AYLUAYAN tarafından ‘’TEMEL Yaşam Desteği ve Havayolu Uygulamaları’’ hakkında bilgiler verilmiştir.

Düzenlenen eğitimlerin kendileri için çok faydalı bilgiler içerdiğini dile getiren diş hekimleri pratik uygulamalarla kendilerini geliştirdiklerini ifade etmişlerdir. Eğitim sonunda katılan tüm diş hekimlerine ‘’Katılım Belgesi‘’ verilmiştir.