Sağlıkla Zayıfla Obezite Okulu ve Sağlık Yaş Alma Okulu 2021 Başvuru
09 Haziran 2021

SAĞLIKLA ZAYIFLA OBEZİTE OKULU

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak, sağlıklı yaşamın yaşam tarzı olarak benimsenmesini sağlamak ve obeziteye dikkat çekmek amacıyla ilimizde “Obezite Okulu Programı” yapılması planlanmaktadır. Edirne Selimiye Sağlıklı Hayat Merkezi’nde 15 haziran 2021 -16 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek programda; uzman doktor, diyetisyen, psikolog, fizyoterapist ve spor eğitmeni eşliğinde sağlıklı yaşama dair online eğitimler, spor aktiviteleri ve yürüyüşler yer alacaktır.

Son Başvuru Tarihi15 Haziran 2021

Program Tarihi: 15 Haziran-16 Temmuz 2021

Başvuru Adres ve Telefonu:

Selimiye Sağlıklı Hayat Merkezi

(Sarıcapaşa Mah. Çukur Sok. Eski Devlet Hastanesi Acil Servis Girişi)

Tel: 0 (284) 214 30 08

SAĞLIKLI YAŞ ALMA OKULU

Selimiye Sağlıklı Hayat Merkezi’nde düzenlenecek olan okulumuzda; 50-65 yaş arası ve 65 yaş üstü bireylere 4 hafta boyunca Doktor, Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog ve Sosyal Hizmet Uzmanı eşliğinde sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite, hareketli yaşam, sağlıklı aktiviteler, üretken yaşlanma, psikolojik dayanıklılık konularında online eğitimler ve çeşitli hobi alanlarında sosyal etkinlikler düzenlenecektir.

Başarılı ve üretken bir yaşlanma için Sağlıklı Yaş Alma Okulumuza bekliyoruz.  Katılım için Selimiye Sağlıklı Hayat Merkezine bizzat başvuru ya da telefon ile müracaat edebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi15 Haziran 2021

Program Tarihi: 15 Haziran-16 Temmuz 2021

Başvuru Adres ve Telefonu:

Selimiye Sağlıklı Hayat Merkezi

(Sarıcapaşa Mah. Çukur Sok. Eski Devlet Hastanesi Acil Servis Girişi)

Tel: 0 (284) 214 30 08

• indir.jpg