Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM'ın Edirne İlimizi Ziyaretleri Sırasında Alınan Sağlık Tedbirleri
01 Ocak 2018

Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM'ın Edirne ilimizi ziyaretleri nedeniyle Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüz Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesince bir dizi sağlık tedbiri alınmıştır. Bu tedbirler kapsamında ve İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda; kongrenin düzenlendiği Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu bahçesine 1 adet çadır hastane kurulmuş ve Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinde 2'si yoğun bakım odası olmak üzere 3 adet oda rezerve edilmiştir. 6 ambulans, 18 ambulans sağlık personeli, 15 UMKE personeli, 1 acil tıp uzmanı ve 5 pratisyen tabip aktif olarak görevlendirilmiştir. Aşırı kalabalığa rağmen herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşılmamıştır. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan görevlerini başarıyla ifa eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

• 01.jpeg
  • 02.jpeg