Edirne Özel Ekol Hastanesinden İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN’a Ziyaret
09 Ocak 2018

Edirne Özel Ekol Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Turhan GAZİOĞLU ve Hastane Müdürü Mustafa Işık İNALSU, İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Ali Cengiz KALKAN’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; nazik ziyaretleri dolayısıyla Özel Ekol Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Turhan GAZİOĞLU ve Hastane Müdürü Mustafa Işık İNALSU’ya teşekkürlerini iletti ve “Edirne’nin sağlık alanındaki kapasitesini ve potansiyelini en verimli şekilde uygulamaya dönüştürebilmek, şehrimizi sağlık alanında daha ileri noktalara taşıyabilmek için hep birlikte ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.