Dijital ve Kâğıtsız Hastane Dönüşüm Planlaması Çalışmaları Gerçekleştirildi
08 Şubat 2018

Sağlık Bakanlığımızın başlatmış olduğu sağlıkta dönüşüm programı ve dijitalleşme süreçlerine sağlık tesislerinin adaptasyonu hızla devam etmektedir. Bu kapsamda, İl Sağlık Müdürlüğü olarak ilimizdeki sağlık tesislerimizin HIMMS EMRAM derecelendirme seviyelerinden ilk olarak Seviye 6, sonrasında HIMMS seviyelerinin en üstü olan Seviye 7’ye geçmesi hedeflenmiş ve çalışmalar hızla başlatılmıştır.

Bu çalışmalar kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı hizmet binasında Müdürlüğümüzde ve hastanelerimizde görevli yöneticilerin katılımı ile hastanelerimizde dijital ve kâğıtsız hastane dönüşüm projesinin uygulanmasına yönelik planlama çalışmaları gerçekleştirilmiştir.