İl Sağlık Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesislerini Değerlendirme Toplantısı Keşan’da Gerçekleştirildi
16 Şubat 2018

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimizin değerlendirmesi İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN başkanlığında Keşan Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğünde görevli tüm başkanlar ile Devlet Hastanelerimizin ve entegre ilçe hastanelerimizin başhekimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında önce Keşan Devlet Hastanesi, ardından diğer sağlık tesislerimizin değerlendirmeleri yapılmıştır. Değerlendirmeler sonrasında İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN, tasarruf tedbirleri ve kaynakların etkin ve verimli kullanımı konusunda tüm yöneticilere tavsiyelerde bulunmuştur.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN, yakında hizmete girecek olan ve modern mimarisiyle, ferah çevresiyle dikkat çeken 200 yataklı yeni Keşan Devlet Hastanesi binasında da incelemeler yapmış ve yöneticilerden inşaat hakkında bilgiler almıştır.

• 2.jpg
  • 3.jpg