Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinde Görevli Radyoloji, Tıbbi Biyokimya ve Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanları İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN’ı Ziyaret Etti
30 Nisan 2018

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinde görevli Radyoloji Uzmanları Uzm.Dr.Zafer KAYA, Uzm.Dr.Fatma ÖZTORA, Uzm.Dr.Önder SAYINBAŞ ve Uzm.Dr.Garip KUTLUTÜRK, Tıbbi Biyokimya Uzmanları Uzm.Dr.Yasemin ERBAŞ ve Uzm.Dr.Zerrin SEZGİNER ile Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanları Uzm.Dr.Selahattin ÜNLÜ, Uzm.Dr.Semiha KAHYAOĞLU TAŞDEMİR, Uzm.Dr.Cihan TAŞDEMİR ve Uzm.Dr.Özge ÖZEN tanışma ve istişare toplantısı amacıyla İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN ile bir araya geldiler.

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.M.İshak YILDIRIM, Başkan Yardımcıları Uzm.Dr.Ali KAYA ve Uzm.Dr.Eyüp KÂHYA ile Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mustafa Talha SÜTÇÜ ve Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Nurkan İNAN’ın da bulunduğu toplantıda, sunulmakta olan sağlık hizmetleri ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunuldu.