Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinde görevli Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurgül GÖZEL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Suna SİZGİN ile servis sorumlu hemşireleri İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN’ı Ziyaret Etti.
09 Mayıs 2018

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinde görevli Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurgül GÖZEL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Suna SİZGİN ile servis sorumlu hemşireleri Didem BOLAT, Nazlı TÜRKÜCÜOĞLU, Çiğdem ERGÜN, Emine YAMAÇ SEL, Sevim ASLAN, Çiler ARSLAN, Muradiye KÖKKUŞ, Gülbahar PEKTAŞ, Yeliz PARTİ, Dilek CAN OKUMUŞ tanışma ve istişare toplantısı amacıyla İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN ile bir araya geldiler. Bu vesileyle Müdür Bey’e İl Sağlık Müdürlüğü görevinde başarı dilekleri ile hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.M.İshak YILDIRIM, Başkan Yardımcıları Uzm.Dr.Ali KAYA ve Uzm.Dr.Eyüp KAHYA ile Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mustafa Talha SÜTÇÜ’nün de bulunduğu toplantıda, sunulmakta olan sağlık hizmetleri ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunuldu.