İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN Meriç İlçesini Ziyaret Etti
09 Mayıs 2018

İl Sağlık Müdürmüz Dr.Ali Cengiz KALKAN Meriç İlçemizi ziyaret etti.Yaptığı ziyarette Meriç Entegre İlçe Hastanemizi gezerek değerlendirmelerde bulundu.Yaptığı değerlendirmeler sonrasında sağlık personeliyle de bir araya gelerek yürütülmekte olan sağlık hizmetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İlçe hastanesi ziyaretleri sonrasında İl Sağlık Müdürmüz Dr. Ali Cengiz KALKAN Meriç Belediye Başkanlığını ziyaret etti.Yapılan ziyarette Meriç İlçesinde yürütülmekte olan hizmetler ve sunulmakta olan sağlık hizmetleriyle ilgili genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Meriç Belediye Başkanı Nihat YÖRÜK,İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN’a bir plaket takdim etti.