Yeni Keşan Devlet Hastanesi Açılışa Hazırlanıyor
09 Mayıs 2018

Sağlık Bakanlığımız tarafından ihale edilerek 04.03.2014 tarihinde temelleri atılan 150 Yataklı Yeni Keşan Devlet Hastanesi hizmet binasının açılışı için hazırlıklar son hızıyla devam ediyor.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus YİĞİT ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Muhsin KAYNAR, yapımı son aşamaya gelen Keşan Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundular.

Keşan İlçemiz, konumu gereği Enez, İpsala, Uzunköprü, Malkara, Şarköy, Gelibolu gibi ilçelerin merkezi konumunda olup; geçiş güzergâhlarında bulunmaktadır. E87 ve E90 karayolları, Anadolu’yu Çanakkale Boğazından Avrupa’ya bağlayan ve İstanbul’dan İpsala Gümrük Kapısına bağlayan yol kavşağı üzerinde olması ve Saroz Körfezine olan yakınlığı sebebiyle doğal olarak Keşan Devlet Hastanemizin önemi daha da artmaktadır. Keşan Devlet Hastanemiz, bu çevrelere hizmet veren bir hastane konumundadır.

30.000 m2 alana sahip 150 yatak kapasiteli Keşan Devlet Hastanesi tıbbi hizmet kalitesi en üst düzeyde düşünülerek inşa edilmiş ve ileri teknoloji tıbbi cihazlarla donatılmıştır.

5 akıllı ameliyathaneye, 1 kadın doğum ameliyathanesine, 16 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesine, 6 yataklı koroner yoğun bakım ünitesine, 10 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesine, 3 odalı SDL (Sancılı Doğum Lohusa) odasına, KBRN ünitesine, 11+2 hemodiyaliz yatağına, 36 adet poliklinik odasına, 50 adet kapalı ve 125 araç kapasiteli otopark alanına sahip olan yeni Keşan Devlet Hastanesi modern mimarisiyle de dikkat çekmektedir.

%90 oranında tamamlanmış olan hastanemizde; diğer tüm hizmet birimleri ile birlikte gerek sağlık personeli, gerekse teknik alt yapısı ile hastaya güven ve konfor sunularak; nitelikli her hasta yatağının bulunduğu odalarda özel televizyon ve kişisel dolap ile hastalara kaliteli ve en üst seviyede hizmet verilecektir.