Daha İyi Hizmet İçin Hazırladığımız Üç Proje Trakya Kalkınma Ajansı Tarafından Desteklenme Hakkı Kazandı
01 Ekim 2018

Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen Ar-Ge çalışmaları tüm birim ve sağlık tesislerimizde daha etkin ve verimli hizmet üretilmesi için 2013 yılından bu yana çalışmalarını devam ettirmektedir. Bu çalışmalar kapsamında en çok kaynak sağlayan kurum Trakya Kalkınma Ajansının uyguladığı destek programlarıdır.

Bu destek programlarından biri de eğitim ve danışmanlık alanında hazırlanan projelere hayat veren Teknik Destek Programıdır. Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, Keşan devlet Hastanesi adına hazırlanan ve Temmuz-Ağustos döneminde başvurusu yapılan üç projenin sözleşmeleri 28.09.2018 tarihinde Tekirdağ’da Trakya Kalkınma Ajansı merkez ofisinde imzalandı.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü adına Dr. Ali Cengiz KALKAN, 30 yöneticiye yönelik hazırlanan “Etkin yönetici Etkin Sağlık Hizmeti” projesini, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi adına Uzm. Dr. Mustafa Talha SÜTÇÜ acil çalışanlarına yönelik hazırlanan “İnsanlar Önemsendiklerini Bilene Kadar Ne Bildiğinizi Önemsemezler” projesini, Keşan Devlet Hastanesi adına Uzm Dr. Serhat GÖÇER, ebelere ve gebelik okulu eğitimcilerine yönelik hazırlanan “Bilinçli Gebeler ve Mutlu Aileler İçin Herkese Eğitim Mesleki Gelişim Programı” projesini imzaladı. Ajans Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN’in katılımı ile gerçekleşen imza töreninde, TR21 bölgesinde sağlık durumu ve yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Başarıların ve desteklerin artarak devam etmesi yönünde karşılıklı temennilerde bulunuldu.