Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu Toplantısı
13 Aralık 2018

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu Toplantısı, Müdürlüğümüz toplantı salonunda 05.12.2018 tarihi, saat:10.00’ da Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM Başkanlığında ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Op. Dr. Rıdvan KÖKSAL’ın sunumu ile gerçekleştirildi.

Toplantıda ilimizde gerçekleştirilen Evde Sağlık Hizmetleri çalışmaları hakkında genel bilgilendirme sunumu yapılmış, hizmet sunumu sırasında karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşülmüş ve bu bağlamda iyileştirici kararlar alınmıştır.

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı’na; Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcıları Op.Dr. Ali KAYA, ve Op.Dr. Eyüp KAHYA, ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Onur ÇAKAR, Aile Hekimliği Birim Sorumlusu Dr. Rıfat  ÖZALTIN, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Duygu AKBAŞAK, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Uzman Erhan TURAN, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörlüğü Eğitim Hemşiresi Filiz GÜLER, Keşan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlu Hekimi Dr. Kaan AKIN, Uzunköprü Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlu Hekimi Dr Semih KAPTANBAŞI, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Hekimi Dr. Burcu KARABEY TERZİ ve Sorumlu Hemşiresi Şadiye ATLI katılmışlardır.

• IMG-20181205-WA0001.jpg
  • IMG-20181205-WA0006.jpg