İl Sağlık Müdüründen Şampiyon Takıma Kutlama Yemeği
01 Nisan 2019

Edirne Valiliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Topuklu Kramponlar Futbol Turnuvasında 3. Olan İl Sağlık Müdürlüğünün Şampiyon sporcuları onuruna öğlen yemeği düzenlendi

Öğlen yemeğinde Şampiyon Kadın sporcular ile Edirne Valisi Ekrem CANALP’in eşi Hanımefendi Dr. Ayten CANALP, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcıları Op. Dr. Ali KAYA ve Op. Dr. Eyüp KAHYA, bir araya geldi.

Dr. Ayten CANALP “Kendi gayretlerinizle ve gücünüzle çok kısa sürede büyük bir başarıya yakaladınız. Profesyonel takımların oynadığı turnuvada üçüncülüğü alarak çok büyük ve muhteşem bir başarıya imza attınız. Ben Şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum. Bize çok heyecanlı ve çekişmeli maçlar izlettiniz” dedi. İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN  “Öncelikle hepinizin ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum.  İşin başından beri çok iyi çalıştınız ve çok güzel mücadele ettiniz. Turnuva başından beri yüreğimiz sizlerle beraberdi. Sizler bizim gururumuzsunuz. Bundan sonrada hep yanınızdayım.”şeklinde konuştu. Futbol takımı oyuncuları da turnuvanın başından bugüne desteklerini esirgemeyerek her maçta tribünleri dolduran İl Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Yöneticileri ve personellerine teşekkür ettiler. Yemek keyifli bir sohbetin ardından sona erdi.