1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası Etkinlikleri Kapsamında Lalapaşa İlçemizde Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Turu Gerçekleştirildi
04 Nisan 2019

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Lalapaşa Kaymakamlığı ve Lalapaşa İlçe Hastanesi Başhekimliği tarafından 3 Eylül 2019 Çarşamba günü Lalapaşa ilçemizde doğa yürüyüşü ve bisiklet turu organizasyonu gerçekleştirilmiştir. Spor etkinliğinde Hacıdanişment Köyü ile Vaysal Köyü Göleti arasında orman yolu içerisinde doğa yürüyüşü ve Süleymandanişment Köyü ile yine Vaysal Köyü Göleti arasında bisiklet turu gerçekleştirilmiştir.

İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Cengiz KALKAN’ın da katıldığı etkinliklere Lalapaşa Kaymakamı Furkan ÇAKIR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Selma HEVES YILMAZ, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus YİĞİT, Lalapaşa İlçe Hastanesi Başhekimi Dr.Zafer UYGUN, Lalapaşa ilçemizin daire amirleri, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Onur ÇAKAR, Birim Sorumluları Şube Müdürü Yıldıray ÇETİNTAŞ ve Dr.Rıfat ÖZALTIN, İl Sağlık Müdürlüğü personeli, Lalapaşa İlçe Hastanesi personeli, öğrenci grupları, EDOSK (Edirne Doğa Sporları Kulübü) ve EBİS (Edirne Bisiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği) katılmıştır.

Yürüyüş ve bisiklet parkuru sonunda Vaysal Köyü Göleti mevkiinde katılımcılara elma ve su ikram edilmiştir.