Hastane Tanıtım Ve Uyum Eğitimleri Verildi
22 Mayıs 2019

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanemize sürekli işçi kadrosuyla başlayan 31 çalışana hastane tanıtım ve uyum eğitimleri verildi. İki gün süren eğitimlerde; iş güvenliği, çalışan ve hasta güvenliği, hasta hakları, sıfır atık projesi, atık yönetimi ve el hijyeni konuları işlendi. Eğitimler; Eğitim Hemşiresi Merve MİLET ve Sibel ŞIRA, İş Güvenliği Uzmanı Hilal SÜLE, Sivil Savunma Amiri Günnur ÇETİNLER, Sağlık Memuru İlkyardım Eğitmeni Erdem DEMİR, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Ayşe KOZALI, İşyeri Hemşiresi Sevim YURDACAN, Psikolog Sener GÜLBAHAR, Kalte Direktörü Ezgi GÜRE ÇITAK tarafından verildi. 2 günün sonunda iş güvenliği uzmanları tarafından sınav yapıldı. Sonuçlar doğrultusunda katılımcılara sertifika düzenlendi.