Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Bölge Toplantısı
28 Ekim 2019

24 Ekim 2019 tarihinde Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Başkanlığında Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Bölge Toplantısının Birincisi Çanakkale İlinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan ÖZKAN, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yönetim, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr. Cevher CESUR, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Veri Yönetimi Daire Başkanı Dr. Özgür SEZER, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. Cihan DÖĞER, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Birim Sorumlusu Süleyman DALDAL, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Birim Sorumlusu Sera UYANIK, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Birim Sorumlusu Seyide ATAK, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN  ve İl Sağlık Müdürlüğümüzde görev yapan Başkan ve Başkan yardımcıları, Merkez ve İlçe hastane başhekim ve idari yönetimi katılımı ile gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan toplantıya Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali TAŞÇI, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem CERİT ve illerinde bulunan sözleşmeli yöneticiler, ilgili birim sorumluları katılmışlardır.

Çanakkale ilinde 24 Ekim 2019 tarihinde yapılan Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Bölge Toplantısına Sağlık Bakanlığı Merkez temsilcileri ile Bursa, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli, Çanakkale illerinden olmak üzere toplamda 270 Sözleşmeli Sağlık yöneticisi ve ilgili birim sorumluları katılmıştır.

Toplantı açılış konuşmaları ile başlamıştır. Daha sonra Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları ve birim sorumluları tarafından, Sözleşmeli Yönetici Performans kriterleri hakkında bilgilendirme ve değerlendirmede kullanılan sistemin (SYPD) tanıtımı, göstergelerin nasıl oluşturulduğu, amaç ve hedefleri, veri temin yöntemlerini anlatan sunumlar Sağlık bakanlığımızın temsilcileri tarafından anlatılmıştır. Son oturumda interaktif olarak genel değerlendirmeler yapılarak verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.