“Sağlıklı Gebelik, Güvenli Doğum Sağlıklı Nesiller İçin Mesleki Gelişim Eğitimi” Projesinin İmzaları Atıldı.
09 Aralık 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nin hazırladığı “Sağlıklı Gebelik, Güvenli Doğum Sağlıklı Nesiller İçin Mesleki Gelişim Eğitimi” başlıklı proje Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Edirne Yatırım Destek Ofisinde gerçekleştirilen imza töreni Edirne İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN ve Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Talha SÜTÇÜ ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN arasında imzalanmıştır. İmza törenine Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM, Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Ali KAYA, Uz. Dr. Eyüp KAHYA, Hastane Müdür Yardımcısı Suna SİZGİN ve Kalite biriminden Sibel ŞIRA katılmıştır.