Edirne İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
27 Aralık 2019

Edirne İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı 27.12.2019 Cuma günü Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Gülden Yörüten Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir. İldeki kanser çalışmalarının daha etkin yürütülebilmesi ve bu konudaki çalışmalara öneri ve katkı sağlamak üzere gerçekleştirilen İl Kanser Danışma Komisyonu toplantısına Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Selma HEVES YILMAZ, Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla BAYAZIT, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü V. Taner NURLU, Trakya Üniversitesi Radyoloji Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Mustafa Cem UZAL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Onur ÇAKAR, Şube Müdürü Yıldıray ÇETİNTAŞ, ilçe sağlık müdürleri, toplum sağlığı merkezi başkanları, ilçe hastanesi başhekimleri, KETEM sorumlu hekimleri ve özel hastanelerin temsilcileri katılmışlardır. Toplantı, Uz.Dr.Can Behzat DEMİRKAN’ın sunumunun ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak kararların imza altına alınmasıyla sona ermiştir.