Kamu Sağlık Tesisleri Yönetmeliği Uygulamaları Bilgilendirme Bölge Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi.
20 Şubat 2020

İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde "Kamu Sağlık Tesisleri Yönetmeliği Uygulamaları Bilgilendirme Bölge Toplantısı" gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı Koordinesinde Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde Tekirdağ Çanakkale ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğünün katılımlarıyla ‘Kamu Sağlık Tesisleri Yönetmeliği Uygulamaları Bilgilendirme Bölge Toplantısı gerçekleştirildi. Edirne Valisi Sayın Ekrem CANALP’ in de katılım sağladığı toplantıda;  Sağlık Bakanlığı Daire Başkanları Ahmet ZENGİN, Nuhi ÇELİKKAYA, Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem CERİT, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz BECERİR ile Edirne Tekirdağ Çanakkale ve Kırklareli İllerinin Başkan, Başkan Yardımcısı, Devlet Üniversitesi ve Kamu Hastanelerinin Başhekimleri, Hastane Müdürleri, İl Sağlık Müdürlüklerine bağlı kamu sağlık tesisleri ruhsatlandırma iş ve işlemlerini yürüten komisyon üyeleri ve birim personelleri yer aldı.

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN’ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda Kamu Sağlık Tesisleri Daire Başkanı Ahmet ZENGİN “Yönetmeliğin Genel Bilgilendirilmesi” ile “Bugüne Kadar Sahadan Gelen Sorular Ve Cevaplar” konularında, Sağlık Bakanlığı Kamu Sağlık Tesisleri Daire Başkanlığında görev yapan Özlem SAVCI “Yönetmeliğin Sahadaki Uygulamalarından Soru-cevap Ve Tecrübeler” konusunda sunum yaptı.

Toplantının son oturumunda Kamu Sağlık Tesisleri Daire Başkanı Ahmet ZENGİN’in başkanlığında Şef İbrahim EKİNCİ, Mimar Bilal Burhan ERDOĞAN ve Sağlık Memuru Özlem SAVCI katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

• 11.1.jpeg
  • 11.2.jpeg