Edirne İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM’dan, Keşan Devlet Hastanesi Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
23 Ekim 2020

Edirne İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM, Keşan Devlet Hastanesine atanan Başhekim Opr.Dr. Recep VURAL ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM’a ziyaretinde; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Mustafa Talha SÜTCÜ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Fatih SELVİ, Destek Hizmetleri Başkanı Faruk DUYMUŞ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr. Ali KAYA ve Keşan İlçe Sağlık Müdürü Hakan ÇETİN eşlik etti.

İl Sağlık Müdürümüz, Başhekim olarak atanan Opr.Dr. Recep VURAL ve hastane yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.