Edirne İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM’dan, Uzunköprü İlçemiz Yeni Sağlık Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
27 Ekim 2020

Edirne İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM, İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Kamil Sani ÖNGÖREN ve Uzunköprü Devlet Hastanesine atanan Başhekim Dr. Onur MERT ve ekiplerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM’a ziyaretinde; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Mustafa Talha SÜTCÜ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Fatih SELVİ, Destek Hizmetleri Başkanı Faruk DUYMUŞ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Opr.Dr. Ali KAYA eşlik etti.
İl Sağlık Müdürümüz, Uzunköprü İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kamil Sani ÖNGÖREN ve Uzunköprü Devlet Hastanesine Başhekim Dr. Onur MERT ve ekiplerine yeni görevlerinde başarılar diledi.