Asla Geri Dönmeyi Düşünmeyen Kahramanlar Dualarla Anıldı
18 Mart 2021

Kahraman Türk Ordusu'nun destan yazdığı Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü Edirne'de Asker Hastanesi Şehitliğinde dualarla anıldı.
Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü anısına Asker Hastanesi Şehitliğinde düzenlenen törene katıldı. Edirne Valisi Ekrem CANALP, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet CİHANOĞLU, Belediye Başkanı Recep GÜRKAN ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk ÇİFTÇi’nin anıta çelenk sunmasıyla başlayan tören Saygı marşı, saygı atışı ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Vali Ekrem CANALP Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü mesajının yazıldığı Edirne Şehitlik Şeref Defterini imzaladı. İl Müftüsü Alettin Bozkurt tarafından şehitlerimiz ruhuna okunan duaların ardından şehitlik gezilerek karanfiller bırakıldı.