İpsala İlçe Kaymakamı Sayın Ömer SEVGİLİ ve Edirne İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM İpsala İlçe Hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
22 Şubat 2024

İlk olarak İpsala Kaymakamlığımızın büyük destekleri ile yenilenen diş birimini ziyaret eden İpsala Kaymakamı Sayın Ömer SEVGİLİ ve İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM, hastane yöneticilerinden sunulan hizmetler hakkında bilgi alarak hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Ardından İpsala 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunu ziyaret eden Müdürümüz, istasyon personelimiz ile bir araya geldi. Sahada karşılaştıkları sorunları dinleyerek çözüm önerilerini yerinde değerlendirdi. Personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Müdürümüz, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

• .