Ebeler ve Hemşireler Günü Programı, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin ve Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'nın katılımıyla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde düzenlendi.
20 Mayıs 2024

Türkiye'nin 81 ilinden İl Sağlık Müdürleri ve mesleğinde başarılı çalışmaları ile örnek olmuş ebe ve hemşirelerin davet edildiği programa , İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım ile İlimizde yılın ebe ve hemşiresi seçilen; Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanemizde görev yapan Ebe Fatma Sakarya Akgün ve Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde görev yapan Hemşire Çakır Çınar katılım sağladı.
Programda fedakâr çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan ebe ve hemşirelere Bakanımız Sayın Fahrettin Koca tarafından ödül takdimi yapıldı.

• .