Edirne Özel Trakya Hastanesinden İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN’a Ziyaret
09 Ocak 2018

Edirne Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan YAZGAN, Yönetim Kurulu Üyesi Baran YAZGAN, Hastane Başhekimi Op.Dr.Bülent Halil HAVZA ve Hastane Müdürü Cüneyt GÜLSEVEN, İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Ali Cengiz KALKAN’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Edirne’nin sağlık alanındaki kapasitesinin ve potansiyelinin en verimli şekilde uygulamaya dönüştürülmesi konularının da değerlendirildiği görüşmede İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; nazik ziyaretleri dolayısıyla Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Orhan YAZGAN, Yönetim Kurulu Üyesi Baran YAZGAN, Hastane Başhekimi Op.Dr.Bülent Halil HAVZA ve Hastane Müdürü Cüneyt GÜLSEVEN’e teşekkürlerini iletti ve “Şehrimizi sağlık alanında daha ileri noktalara taşıyabilmek için hep birlikte ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.