Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüz 5 Bilimsel Çalışma İle VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine Katıldı
19 Ocak 2018

Sağlık Bakanlığımızca “Sağlıkta Dönüşümün 2. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar" ana temasıyla 10-13 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüz 4 poster ve 1 sözel bildiri olmak üzere 5 bilimsel çalışma ile katıldı.

Yurtiçi ve yurtdışından akademisyenler ve sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının yüksek katılım gösterdiği kongreye Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüzden yöneticiler, kalite değerlendiricileri ve hastane kalite direktörleri katıldı. Sağlık sektörü temsilcileri tarafından deneyim ve birikimlerin paylaşıldığı kongrede Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve aynı zamanda Sağlık Bakanlığı Kalite Değerlendiricisi Dr.Selma HEVES YILMAZ “Sağlık Çalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarına Yönelik Algı Durumlarının İncelenmesi” isimli çalışmayı sunarak Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüzü başarılı bir şekilde temsil etmiştir.