İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN Uzunköprü ve Enez İlçelerini Ziyaret Etti
05 Şubat 2018

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN, Uzunköprü ve Enez İlçe Devlet Hastanelerimizi ziyaret etti. Hastane binalarımızda incelemeler yapan ve hastane yöneticilerinden sunulmakta olan sağlık hizmetlerinin durumu hakkında bilgiler alan İl Sağlık Müdürümüz, hastanelerimizden hizmet almakta olan hasta ve yakınlarına da uğrayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunmuş ve görevli sağlık personeli ile görüşüp çalışmaları hakkında bilgiler almıştır.

Uzunköprü Devlet Hastanesi binasında İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli tüm başkanlar ve Devlet Hastanelerimizin ve entegre ilçe hastanelerimizin başhekimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında önce Uzunköprü Devlet Hastanesi, ardından diğer sağlık tesislerimizin değerlendirmeleri yapılmıştır.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN, ziyaretler esnasında Enez Belediye Başkanlığı ve Uzunköprü Belediye Başkanlığına da uğrayarak görüşmeler yapmıştır. Uzunköprü Belediye Başkanlığında Başkan Vekili Necmettin AKIN ile gerçekleştirilen ve Uzunköprü Kaymakamı Kemal YILDIZ, Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay YILMAZ ve İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus YİĞİT’in de bulunduğu görüşmelerde, Uzunköprü ilçemizde yapılacak olan 200 yataklı yeni Devlet hastanesi ile ilgili imar, kanalizasyon ve içme suyu alt yapısı gibi konularda değerlendirmelerde bulunulmuştur.