Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde Görevli Göz Hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz Uzmanları Tanışma Ve İstişare Amacıyla İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN’ı Ziyaret Etti
18 Nisan 2018

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde görevli göz hastalıkları uzmanları Op.Dr.Hakan ÇETİNYÜREK, Op.Dr.Mehmet ÖZVEREN, Op.Dr.Tolga CEYLAN, Op.Dr.Ece ÖZAL ve kulak burun boğaz hastalıkları uzmanları Op.Dr.Mustafa DÖKMECİ, Op.Dr.Haşmet YEĞİN ve Op.Dr.Mustafa ÖZDEMİR  tanışma ve istişare toplantısı amacıyla İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN ile bir araya geldiler.

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.M.İshak YILDIRIM, Başkan Yardımcıları Uzm.Dr.Ali KAYA ve Uzm.Dr.Eyüp KÂHYA ile Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları Op.Dr.Nurkan İNAN ve Dr.Murat ŞAHİN'in de bulunduğu toplantıda, sunulmakta olan sağlık hizmetleri ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunuldu.