Keşan Yeni Hastanede İftar Programı
14 Haziran 2018

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Keşan devlet Hastanesi, çalışanları her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği programı için yeni Devlet Hastanesinin bahçesinde buluştu.

Yeni Keşan Devlet Hastanesinin bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına Ankara’dan gelen Halk Sağlığı Genel Müdürü Dr. Hüseyin İLTER’e eşlik eden İl sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN katılamazken; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Uzm. Dr. Ali Kaya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Yrd. Op. Dr. Eyüp Kahya, Keşan Devlet Hastanesi Başhekim v. Op. Dr. Ahmet Alparslan,  Keşan Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Rıdvan İbrahim, çalışan personeller ve aileleri katılım sağladılar.

İftardan önce konuşan Hastane Başhekimi V. Opr. Dr. Ahmet Alparslan ‘‘2014 yılında o zaman ki Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet MÜZEEZZİNOĞLU tarafından temeli atılan hastanemizde mübarek Ramazan ayı nedeniyle bu güzel binada ilk iftarımızı vermiş olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Hastanemiz 30.000 m2’lik hizmet alanına sahip olup; deprem sensörleri, akıllı sınıfa giren modern tek ve çift kişilik hasta odaları ile devletimizin yöre insanımız ve tüm insanlığa sunmuş olduğu bu güzel sağlık yuvası için devletimize ne kadar minnettar kalsak azdır. Bu nedenle sağlıkta bilgi ve donanıma sahip sağlık çalışanları olarak bizler sağlık merkezimizi daha ileriye, çağa uygun olarak daha modern bir çalışma ortamı yaratmak devletimize ve güzel insanlara ekip olarak bu hizmetleri yapmak bizlerin görevi olduğuna inanıyorum. Hastane çalışanları olarak hepimiz bu mübarek günde ailecek bir aradayız, çalışanlarımız bizim için çok önemli. Bu nedenle davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm kıymetli misafirlerimize, mesai arkadaşlarıma ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bu mübarek ayını kutluyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği, Ramazan Ayının güzelliği, birlik ve beraberlik ruhu ile gerçekleştirilmiş oldu.

• 20180607_202722.jpg
  • 20180607_204733.jpg