Taşınır Kayıt Yetkililerine “Taşınır Mal Yönetmeliği, Stok Yönetimi, Malzeme Kaynak Yönetim Sistemi (MKYS) ve Biyomedikal Depo Eğitimleri” Düzenlendi
01 Ağustos 2018

İl Sağlık Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüz Ek Hizmet C Binası Eğitim Salonunda, Müdürlüğümüze bağlı Merkez Depolar, Devlet Hastaneleri Depoları, Entegre İlçe Hastaneleri Depoları, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapan taşınır kayıt yetkililerine yönelik olarak “Taşınır Mal Yönetmeliği, Medikal Stok Yönetimi, Malzeme Kaynak Yönetim Sistemi ve Biyomedikal Depo İşlemleri ” ile ilgili düzenlenen eğitim İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Yunus YİĞİT ve Başkan Yardımcımız H. Muhsin KAYNAR' ın katılımıyla 26 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

İl Konsolide Görevlisi Aslı DENİZ tarafından 48 personelimize verilen eğitimde katılımcılara “Taşınır Mal Yönetmeliği genel mevzuatı, Malzeme Kaynak Yönetim Sistemi kullanımı, Medikal ve Ayniyat Stok Yönetimi, Biyomedikal Depo İşlemleri” konularının teorik anlatımları, uygulamalı MKYS Programı eğitimleri ile MKYS ve İş Zekası Programları üzerinden ilgili depoların stok düzeyleri ve Biyomedikal Cihaz Kayıtları güncel kontrolleri yapılmıştır.