1 Ekim Dünya Çocuk Günü ve 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Nedeniyle Kreş Öğrencilerimizle Birlikte Huzurevine Ziyaret Gerçekleştirildi
05 Kasım 2018

Dünya Çocuk Günü ile Dünya Yaşlılar Gününün aynı tarihe (1 Ekim) rastlaması nedeniyle Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Kreşi öğrencileriyle birlikte Edirne Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Kreşinde başlayan etkinlikte İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN kreş öğrencilerimizle bir araya gelerek onlarla sohbet etmiş ve balon dağıtmıştır. Daha sonra kreş öğrencilerimizle birlikte Edirne Huzurevine geçilmiş ve burada öğrencilerimiz Huzurevinde kalanlara karanfil takdim etmiştir. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen ve bir süre sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN,onlara sağlıklı ve uzun bir hayat temennisinde bulunmuştur.

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr Ali Cengiz KALKAN yaptığı açıklamada; “Ekim ayının ilk haftasının Dünya Çocuk Günü ve Dünya Yaşlılar Günü olduğunu belirterek iki özel gün dolayısıyla çocuklarımız da sevgi saygı temalarına değinerek geleneklerimizi, değerlerimizi tanımalarına, sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine, katkıda bulunmak, yaşlılarımızın ise torun özlemini gidermek istedik. Küçüklerimiz hayatlarına böyle bir değer nakşetmiş olurken büyüklerimiz de memnuniyetlerini dile getirerek mutlu oldular” dedi ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Etkinliklere; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.M.İshak YILDIRIM, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Selma HEVES YILMAZ,  Başkan Yardımcıları Uz.Dr.Ali KAYA ve Dr.Onur ÇAKAR, Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Mustafa Talha SÜTÇÜ ile Birim Sorumluları Şube Müdürü Yıldıray ÇETİNTAŞ ve Dr.Burcu BAKAR katılmışlardır.

• _DSC2284.JPG
  • _DSC2294.JPG