Edirne Adliyesinde “Çocuk İhmal Ve İstismarı Ve Çocuk İzlem Merkezi” Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
26 Şubat 2019

Çocuk İzlem Merkezi İl Koordinasyon Kurulunda alınan karar doğrultusunda Edirne Adliyesinde “Çocuk İhmal ve İstismarı ve Çocuk İzlem Merkezi” konulu bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Cem AYKUTLU tarafından 2 tur halinde gerçekleştirilen toplantıların ilki Edirne Adliyesinde görevli hakim ve savcılara yönelik; ikincisi de Edirne Barosuna bağlı avukatlara yönelik gerçekleştirilmiştir.

Bilgilendirme toplantılarına Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih KARABACAK, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN, Edirne Baro Başkanı Av. Alper PINAR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selma HEVES YILMAZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Onur ÇAKAR ve Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ali KAYA’ da katılmışlardır.

• _DSC8432.JPG
  • _DSC8434.JPG