Bebek Ölümleri İl Değerlendirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
23 Mayıs 2019

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün “Bebek Ölümleri İzleme Sistemi” konulu 2018/7 sayılı Genelgesi gereğince oluşturulan Bebek Ölümleri İl Değerlendirme Kurulu 22.05.2019 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Gülden Yörüten Toplantı Salonunda toplandı.

Bebek Ölümleri İzleme Sistemi, Bebek Ölümleri İl İnceleme Kurulunun çalışmaları ve bir önceki yıl verilerine ilişkin yapılan sunumun ardından ilde tespit edilen sorunlar ve alınması gereken tedbirler değerlendirilmiştir.

İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Cengiz KALKAN başkanlığında gerçekleşen toplantıya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Selma HEVES YILMAZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.M.İshak YILDIRIM, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Kamil Sani ÖNGÖREN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Onur ÇAKAR, Şube Müdürü Yıldıray ÇETİNTAŞ, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Abdullah TAŞ, Aile Hekimliği Birim Sorumlusu Dr.Rifat ÖZALTIN ve Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Uzman Erhan TURHAN ile Bebek Ölümleri İnceleme Komisyonu Üyeleri ÇEKÜS Sorumlu Hekimi Uz.Dr.Netice DAĞLAR, Yrd.Doç.Dr.Nükhet ALADAĞ ÇİFTDEMİR, Uz.Dr.Müge SAYIN, Uz.Dr.Zühre ERDOĞAN ve Aile Hekimi Dr.Mehtap BÜYÜKATEŞ katılmışlardır.

• _DSC8148.JPG
  • _DSC8146.JPG