İl ASKOM Toplantısı Gerçekleştirildi
16 Nisan 2018

İlimiz genelinde acil sağlık hizmeti sunan kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Müdürlüğümüzce 43. kez düzenlenen ASKOM olağan toplantısı İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Cengiz KALKAN’ın başkanlığında ve ilimiz sağlık yöneticilerinin katılımıyla 13.04.2018 tarihinde Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilimiz acil sağlık hizmetlerine ilişkin istatistiklerin sunumunun ardından, acil sağlık hizmetleri mevzuatında yapılan değişiklikler, yoğun bakımlara yapılan hasta sevklerinde yaşanan sıkıntılar, hastaneler arası yapılan sevkler ve acil sağlık hizmetleriyle alakalı diğer konular görüşüldü ve yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda tüm sağlık kurum ve kuruluşları ile ortak kararlar alındı.