Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinde Görevli Yan Dal Uzmanları İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN’ı Ziyaret Etti
04 Mayıs 2018

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinde görevli Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Rauf Tuğrul AKSOY, İmmünoloji ve Alerji Uzmanı  Uz.Dr.Reşat KENDİRLİNAN, Çocuk Psikiyatrisi Uzmanları Uz.Dr.Mengühan Araz ALTAY, Hasan Cem AYKUTLU, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Uz.Dr.Yakup BOZKAYA, Gastroenteroloji Uzmanı Uz.Dr.Dilek TUCER, Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Uz.Dr.Görkem TÜRKKAN ve Spor Hekimliği Uzmanı Uz.Dr.Fatma Ebru KOKU, tanışma ve istişare toplantısı amacıyla İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN ile bir araya geldiler ve bu vesileyle İl Sağlık Müdürlüğü görevinde başarı dilekleri ile hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Ali KAYA ve Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mustafa Talha SÜTÇÜ’nün de bulunduğu toplantıda, sunulmakta olan sağlık hizmetleri ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunuldu.