İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz KALKAN Uzunköprü İlçe Hastanesini Ziyaret Etti
17 Mayıs 2018

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus YİĞİT ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Muhsin KAYNAR Uzunköprü Devlet Hastanemizi gezerek değerlendirmelerde bulundu. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN Yaptığı değerlendirmeler sonrasında sağlık personeliyle de bir araya gelerek yürütülmekte olan sağlık hizmetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra hastane içerisinde gezip hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN’ a Hastane Başhekimi Dr. Özgür KAVAK, Başhekim Yardımcısı Dr. Osman DURMAZ, İdari Mali İşler Müdürü Ercan YÜCE, İdari Mali İşler Müdür Yardımcıları Saffet AYDIN ve Furkan GÜZEY eşlik etmişlerdir.